Kek Choc Moist Dgn Strawberry



Kek Kahwin 3 Tingkat




Kek Choc Moist Utk Hantaran




Puding Biskut Koktail



Birthday Cake



Apam Dot Dot & Krim Puff Marvellous




Tempahan Caterer : Al Ishraff Catering

 Puding Roti

Krim Puff Marvellous

Serimuka Pandan



Tempahan pelbagai kuih-muih


 Popia sambal, kuih cara berlauk dan krim puff marvellous


Red Velvet Cake Utk Hantaran Pertunangan



Kelas Krim Puff & Eclairs



Kelas krim puff dan eclairs dihadiri oleh seorang teman lama yg balik bercuti di Malaysia baru-baru ini. Selain krim puff dan eclairs, teman ini request nak belajar jugak red velvet cake. Alhamdulillah, masa mengizinkan dan kelas berjalan lancar. Terima kasih Axxx, walaupun hnya hasil tangannya sj yg mahu dipublish. Lepas ni tak payah dah yer beli, boleh buat sendiri krim puff marvellous dan gebu gebas ni. 6 tahun tak berjumpa, diberi bersua sekejap di kelas ni dah berangkat semula ke Arab Saudi. Lepas ni boleh jual kat Pak Arab kat sana pulak..


Doorgift Muffin Choc Chip





Puding Rainbow dan Puding Kek Karamel






Tempahan untuk majlis perkahwinan


 Choc Moist Cake

 Cheese Tart

 Krim Puff

 Apam Dot Dot


Mini Fruit Tart

Terima kasih Nik Yusrina, utk majlis perkahwinan adik lelakinya.

Cupcake Hantaran



Krim puff marvellous..






Tempahan Caterer : AL Ishraff Catering






Anda mungkin meminati ini juga