Order Hujung Minggu & Product Baru D'Nanies

Dpt order cupcake lagi..Bnyk betul org order cupcake semenjak dua menjak ni :-) Kali ni Ayu & Kak Zam pulak yg order. Kuih-kuih pun ada org order. Tokey catering terkenal di Kuala Ibai merangkap tuan punya Roszita Homestay, Kak Roszita order apam. Suhaiza pulak order cream puff menerusi Fariha (Farinme Cupcakes). Tapi gambar utk apam dan cream puff xder laa. Lupa nak snap pulak.




Cupcake Ayu


Cupcake Kak Zam


Dah boring tgk gambar cupcake kali ni nak tayang kuih-muih pulak. Kuih-kuih ni aku buat untuk jualan harian di sekitar Kuala Ibai. Yg pink tu dah tentu lah apam. Yg kuning2 tu kuih belimbing, product baru D'Nanies. Saper-saper yg berminat nak order, sila tpn@sms@email yer. Dah nak puasa ni, nanti blh la order utk juadah berbuka :)

KUIH BELIMBING

RM8 - 25 pcs

Boleh pilih nak tabur gula @ sira dgn air gula








APAM

RM14 - 50 pcs




1 comments:

juliana said...
August 10, 2009 at 3:46 PM

sedapnyer kuih belimbing tu...kena try ni..hehe

Post a Comment

Anda mungkin meminati ini juga