Fruit Tart

Fruit Tart
50 pcs @ 2 set

Ada citer menarik tentang order fruit tart kali ni. Fruit tart ni diorder oleh Nana dari mana yer..Lupa plak nak tanya. Khas buat 'mama' dan 'abg' nya di Chalok, Setiu. Pandai sungguh dia ambik hati.. :) Nak dijadikan cerita, pada hari aku nak deliver tart ni kebetulan berlaku ribut sepjg jalan ke Chalok tu. Agak adventure jugak la. Hujan memang lebat sangat dan banyak pokok-pokok tumbang. Guruh berdentum-dentum. Tapi...Alhamdulillah, akhirnya semua selamat dan tart ni sampai jugak kat tangan penerimanya.
Tq Nana..

1 comments:

swann said...
July 18, 2010 at 5:11 PM

omg..u so sweet!
haha
mom and abang at chalok?
untuk adik kat egypt takde ke :P
harap2 mama simpankan tart tu utk min!!!

Post a Comment

Anda mungkin meminati ini juga