Walnut Choc Brownies Pulak....

Walnut Choc brownies kali ni diorder oleh Jue nun jauh dari Selangor...Jue cakap kat lain dah tak terima order. Erm..biasa ar time macam ni semer tokey2 kuih lain tgh pulun buat biskut raya :) Aku jer yg tengah terhegeh-hegeh ni.. Tapi jgn bimbang pulak, pada mereka yg dah order tu insyaallah semuanya akan dapat biskut masing-masing next week.

Dan secara rasminya juga aku dah tak terima order apa-apa lagi melainkan order untuk kek raya sahaja. Paling last boleh order ialah Selasa ni 15/9.

Buat Jue, selamat menikmati walnut choc brownies nie nanti. He..he..cam biasa la gambar dulu kuar br dpt makan.



1 comments:

Kak_Ngah said...
September 11, 2009 at 8:10 AM

Salam Nani....
Terima kasih..walnut choc brownies dah selamat sampai dan selamat jugak sampai ke perut jue..hehe...memang rich of choc....nak dekat habis dah kena pulun...

Post a Comment

Anda mungkin meminati ini juga