Fancy Cookies & Lapis Slice untuk doorgift kahwin

Dah settle ngan biskut dan kek raya, oven aku still berasap lagi. Kali ni pulun buat doorgift kahwin untuk majlis perkahwinan abang ipar aku untuk belah perempuan dan jugak lelaki. Fuhh..memang marathon habis la nak siapkannya. Majlis sebelah pihak perempuan raya ke 3. Sebelah lelaki pulak raya ke 5. Untuk sebelah perempuan ada 2 jenis iaitu Almond Fancy Cookies 200 pcs dan Lapis slice 100 pcs..Cookies tu aku buat sendiri dari hujung rambut ke hujung kaki. Lapis slice tu buat setakat hujung kaki sampai buku lali jer..Tempek stiker ajer. Hee..hee...hee...




Almond Fancy cookies ngan tema putih n purple





Lapis Slice dgn mcm2 perisa


1 comments:

wiezureen said...
September 21, 2013 at 4:18 PM

lapis slice mcm tu kira mcmana yek? 100 pcs berpa hengget..

Post a Comment

Anda mungkin meminati ini juga