3400 pcs mini muffin for wedding doorgift

Moist Choc Mini Cupcake
1600 pcs

Strawberry Mini Muffin
900 pcs

Vanilla Mini Muffin
900 pcs

Yang ni special request dari anakanda putera sulung. Nak bawak makan dgn kawan-kawan kat tadika katanya.


Fuhh..penat giler..lenguh giler..semua giler la sepanjang 2 hari nak buat muffin-muffin ni. He..he..he.. Mana tak penatnya. Mak buyung kena buat sorang-sorang sb En Hubby kena kerja tak dapat la nak tolong. Pada sesiapa yg sms@call hari tu mmg aku tak sempat nak layan. Sori yer. Siap jer deliver mufin ni, terasa hilang semua letih. Lega rasanya. Lega sebab ni order terakhir aku sepanjang cuti sekolah yg lalu. 2 minggu duk bersekang mata dan berkungfu kat dapur tu, mak buyung nak kena cuti berehat sekejap lepas ni. Betulkan urat dulu :)

Kesemua ni diorder oleh family ex boss tempat kerja lama aku dulu utk majlis sambut menantu. Tq yer Ain dan Nadirah.

4 comments:

Anonymous said...
December 15, 2011 at 8:18 AM

assalamualaikum kak nanie..kalau mini muffin ni harga mcm mna ye? utk loose order mcm kat atas?

D'Nanies Cakes & Cookies said...
December 19, 2011 at 11:14 AM

Wslm..utk detail sila email akak yer

crunchira said...
December 19, 2011 at 10:52 PM

saya pun sama nak tanya...kalau mini muffin ni harganya cmne ek..utk byk2 cmni..crunchira@yahoo.com

wanie said...
May 15, 2012 at 12:49 PM

salam..nak tnya mini cupcakes akak bakar atau kukus ye?? berapa lama tahan ikut suhu bilik? tq

Post a Comment

Anda mungkin meminati ini juga