Doorgift Mini Muffin dan Kek Hantaran Fondant

Mini Muffin
1500 pcs

Baru separuh packing dalam fancy plastik.
Ada 4 flavour kesemuanya. Choc, orange, pandan & strawberry.


Mini Muffin

Menunggu utk dipack kemas-kemas. Ada 500 pack kesemuanya.


Akhirnya...500 pack door gift mini muffin ready utk di deliver ke Manir.


My 1st Fondant Wedding Cake



Choc Moist Cake inside

Kesemua order ini di order oleh Khalif merangkap bakal biras aku tp sekarang dah confirm jadi biras aku pun :) Kedua-dua pengantin request kek fondant utk hantaran walaupun aku xder experience buat fondant ni. Namun, alhamdulillah segalanya berjalan baik maka terhasil la kek fondant ini.


3 comments:

AfiraCollection said...
March 29, 2011 at 10:51 AM

salam..akak xbuke kelas ke bt kuih ke?

D'Nanies Cakes & Cookies said...
March 29, 2011 at 12:15 PM

Salam..
Insyaallah tringin jugak nak bukak kelas tapi kena penuhkan ilmu kat dada ni dulu br leh ajar org :)

Post a Comment

Anda mungkin meminati ini juga